Според бившия депутат доц. Методи Андреев беше ясно, че първият ще

...
Според бившия депутат доц. Методи Андреев беше ясно, че първият ще
Коментари Харесай

Методи Андреев: Борисов е много вероломен играч, Христо Иванов трябва да има обеца на ухото

Според бившия депутат доцент Методи Андреев беше ясно, че първият ще е с пирова победа. " Нямаше значение кой ще е първи, по-скоро е въпрос на его. 2% разлика сред първите две партии е даже в границите на статистическата неточност.

Този парламент има тежкото задължение да роди държавно управление и мисля, че ще има такова. ГЕРБ има доста повече валенции и благоприятни условия за държавно управление - да вземем за пример работят доста добре с Движение за права и свободи. Целта на Политическа партия обаче не е изпълнена.

 

Формулата на ГЕРБ ще е такава, че да подсигурява поддръжка в Народното събрание. Избирателите им към този момент се уморяват да гласоподават, с цел да са преди всичко и да няма уплътняване посредством властта. Политическа партия са в изолираност, тъй като без ГЕРБ не могат да създадат държавно управление, могат да бъдат свалени когато и да е,  сподели от своя страна за политологът доцент Татяна Буруджиева.

 

По думите ѝ е допустимо да забележим ГЕРБ в диалози поотделно с членовете на обединението ПП-ДБ. " Трудно мога да си показва, че незабавно след изборите тя ще се разцепи, само че обособените диалози може да са спомагателна мотивация за Политическа партия. Това е прийом - търсене на трета страна на доближаване. Виждам огромна опция да се сформира държавно управление, ГЕРБ ще създадат всичко допустимо да се случи. Има Такъв Народ обръща целия дискурс - ще изиграе ролята си на остра рецензия на Политическа партия ", разяснява тя. 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР